mixünk!

Utózöngék

KONCERTAJÁNLDA

 

 

 

 

 

lemezmustra.jpg

 

 

 

 

 

Címkék

2000es évek (423) 2006 (29) 2007 (24) 2008 (33) 2009 (56) 2010 (69) 2010es évek (250) 2011 (91) 2012 (96) 2013 (110) 2014 (73) 60as évek (66) 70es évek (72) 80as évek (81) 90es évek (174) akusztikus (23) alternatív (75) alternative (68) alternative rock (40) ambient (73) amerikai (262) angol (160) black metal (20) blues (32) brit (42) doom (27) downtempo (48) dubstep (21) egyzene születésnap (61) electro (22) elektronika (253) elektronikus (44) experimental (143) filmzene (50) folk (73) francia (63) funk (20) garage rock (21) hardcore (20) hard rock (30) hiphop (44) house (60) idm (22) indie (92) indie rock (28) instrumentál (25) izlandi (35) jazz (73) kanadai (25) klasszikus (23) krautrock (24) legcikibb kedvenc (25) magyar (70) metál (28) metal (40) minimal (32) német (51) new wave (26) ninja tune (21) noise (21) orosz (22) pop (97) post-punk (26) poszt rock (29) pszichedélia (172) punk (55) rock (299) shoegaze (28) soul (27) soundtrack (35) stoner rock (20) svéd (33) techno (105) zongora (28) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Ljå - Til Satan

2011.08.31. 09:01 - bé.



Első lépésként borsozzuk, sózzuk be gazdagon a kicsontozott, frissiben
amputált lábszárat. A bőr lenyúzását nem javaslom, mert az tartja egyben
az egészet. Nem szükséges feldarabolni sem, mert igen hamar átsül.

A különös kegyetlenséggel kiszakított agyvelőt gondosan megtisztítjuk.
A májat sós vízben megfőzzük és az immáron - a hasnyálban történő
30 percnyi alapos áztatásnak köszönhetően- patyolattiszta velővel együtt
ledaráljuk. Ezek után fogjunk egy bögrét és verjünk habosra 1,5 szemgolyót
(kizárólag villával) majd dolgozzuk mindezt mócsingmentesen össze 40dkg
liszttel. Az így kapott masszát öntsük egybe a ledarált májas velővel.
Készen is vagyunk a töltelékkel. Nyálkás-ragadós mivolta ellenére bátran
tuszkoljuk bele a precízen előkészített lábszárba és mehet is a sütőbe, amit
előtte mindenképpen kenjünk ki egy maréknyi epével. Időnként a lábszárból
kisült saját zsiradékaival locsolgatva 15-20 percnyi lassú tűzön (max.150 fokon)
történő sütés bőven elegendő, mivel félnyersen a legízletesebb.

Szemhéjában sült vérrel tálaljuk.

Kellemes lakmározást!

Címkék: 2006 metál black metal norvég ljå til satan til avsky for livet






A bejegyzés trackback címe:

https://egyzene.blog.hu/api/trackback/id/tr863191657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása